U bevindt zich hier: Home > Activiteiten > Cursus BHV

Cursus bedrijfshulpverlening

Cursus BHV, nieuwe data vastgesteld

Ieder jaar organiseert onze Vereniging voor de leden de cursus Bedrijfshulpverlening bij het ACM opleidingscentrum in Purmerend. In mei 2017 worden deze opnieuw georganiseerd.

[klik hier] voor info van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenhied.

Het is niet alleen noodzakelijk om jaarlijks de herhalingscursus te volgen maar zeker ook leerzaam en gezellig (zie foto's hieronder).

De cursus bestaat uit een EHBO gedeelte en een brandbestrijdingsgedeelte. Tevens wordt er onderscheid gemaakt tussen beginners, voor degene die nog nooit een BHV cursus hebben gevolgd, en een herhalingscursus voor mensen die de beginnerscursus met goed gevolg hebben afgerond. De herhalingscursus dient ieder jaar opnieuw te worden gevolgd.

De beginnerscursus duurt 2 hele dagen en de kosten daarvan zijn € 265,- p/persoon. De herhalingscursus wordt in een avond gegeven en daarvan zijn de kosten € 87,50 p/persoon. Contactpersoon: Arnold van der Zee, info@studioarnoldvanderzee.nl

De cursussen vinden jaarlijks plaats in mei. De herhalingscursus vindt dit jaar plaats op woensdagavond 31 mei van 19:00 uur tot 23:00 uur.

De basiscursus zal dit jaar, bij gebrek aan deelnemers, niet plaatsvinden. 

Geef je spoedig op via info@studioarnoldvanderzee.nl

Fotoalbum (6 foto's)


Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening

Lid worden?

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Agenda

09 november:
Bedrijfsbezoek
23 november:
Bedrijfsbezoek BNC 2017

Bedrijfsbezoek