U bevindt zich hier: Home > Activiteiten > Wijnroute 2017

Wijnroute 2017

Voor de 7e keer op rij is ook dit jaar weer de Wijnroute georganiseerd in de Binnenstad van Monnickendam. Dit jaar werd het evenement in een speciaal jasje gestoken. De organisatie heeft deze keer besloten de Wijnroute op te dragen aan Greetje Dekker-Gutter. Zij heeft zich jarenlang enorm ingezet voor de middenstand in Monnickendam. Zij was actief als voorzitter van de winkeliersvereniging en heeft tal van projecten en andere activiteiten gefaciliteerd. Zij heeft recent afstand genomen van deze taken maar als eerbetoon werd zij deze Wijnroute nog even in het zonnetje gezet.

De ondernemers opende de deuren weer voor het publiek dat een speciaal glas had aangeschaft om daarmee de verschillende wijnen te kunnen proeven. Uiteraard vergezeld van een bijpassend hapje. Ook werd er gezorgd voor de juiste ambiance in de vorm van vuurkorven en muziek!

Lid worden?

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Agenda

17 december:
Midwintermarkt, binnenstad Monnickendam
22 december:
Sluiting Nominatieronde Ondernemersprijs 2017
05 januari:
Nieuwjaarsborrel OVW
08 januari:
Nieuwjaarsreceptie Gemeente Waterland

Bedrijfsbezoek