U bevindt zich hier: Home > Activiteiten > Cursus BHV

Cursus bedrijfshulpverlening

Cursus BHV, nieuwe data vastgesteld

Ieder jaar organiseert onze vereniging, voor de leden, de cursus Bedrijfshulpverlening en dit keer voor het eerst door de BHV Fabriek uit Monnickendam. De cursus vindt plaats op Noordeinde 20 in Monnickendam op woensdag 30 mei 2018 van 19:00 uur tot 23:00 uur.

[klik hier] voor info van Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenhied.

Het is niet alleen noodzakelijk om jaarlijks de herhalingscursus te volgen maar zeker ook leerzaam en gezellig (zie foto's hieronder).

De cursus bestaat uit een EHBO gedeelte en een brandbestrijdingsgedeelte. Tevens wordt er onderscheid gemaakt tussen beginners, voor degene die nog nooit een BHV cursus hebben gevolgd, en een herhalingscursus voor mensen die de beginnerscursus met goed gevolg hebben afgerond. De herhalingscursus dient ieder jaar opnieuw te worden gevolgd.

De beginnerscursus wordt niet door onze vereniging georganiseerd maar mocht hier behoefte aan zijn stuur dan even een mail aan de contactpersoon. De herhalingscursus wordt in één avond gegeven en daarvan zijn de kosten € 89,00 p/persoon.

De cursus vindt jaarlijks plaats in mei.

Contactpersoon: Arnold van der Zee, info@studioarnoldvanderzee.nl

Geef je op via info@studioarnoldvanderzee.nl

Fotoalbum (6 foto's)


Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening
Cursus bedrijfshulpverlening

Lid worden?

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Bij Landwater Events

[klik hier voor het foto verslag]