U bevindt zich hier: Home > De Leden > Lidmaatschap

Lidmaatschap en bijbehorende bijdragen

Aan het lidmaatschap is een basis contributie van € 150,00 excl. BTW per verenigingsjaar verbonden. Jaarlijks zal het bestuur melden welke activiteiten vanuit de contributie zullen worden ondersteund.

Daarnaast zal de behoefte ontstaan om vanuit de diverse clusters aanvullende activiteiten te organiseren. Die behoefte kan zijn gegroeid uit de historie of uit veranderingen.

Die activiteiten worden geïnitieerd vanuit de binnen de clusters gegroepeerde ondernemers.

De kosten van deze “cluster gebonden activiteiten” zullen worden omgeslagen over de aan die cluster verbonden ondernemers. Het betreffende cluster werkt met een begroting en om die reden is aan dat cluster ook de verplichting verbonden om een aanvullende bijdrage te leveren, overeenkomstig hetgeen in dat cluster jaarlijks bij de begrotingsvaststelling wordt bepaald.

Hetzelfde kan gelden voor bijzondere activiteiten zoals die (historisch) gelden vanuit de verbondenheid van ondernemers met een van de Waterlandse kernen.

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl.

Lid worden?

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Bij Landwater Events

[klik hier voor het foto verslag]