U bevindt zich hier: Home > Nieuws > Waterlandbon

Waterlandbon

SPW lanceert samen met OVW nieuwe Waterlandbon

Op woensdag 25 september introduceerde Stichting Promotie Waterland (SPW)samen met Ondernemersvereniging Waterland (OVW) de nieuwe Waterlandbon tijdens een bedrijfsbezoek van de OVW. Deze nieuwe waardebon kan door winkelend publiek besteed worden bij alle OVW-en SPW-leden in Waterland.

De zogenoemde Waterlandbon is vanaf medio oktober te koop bij Informatiepunt Waterland in coupures van vijf en tien euro en is vervolgens te besteden bij alle bedrijven in Waterland die aangesloten zijn bij de ondernemersvereniging en/of bij de stichting.

Samenwerking

De bon is tot stand door een samenwerking tussen Stichting Promotie Waterland en Ondernemersvereniging Waterland. Het doel van de bon is enerzijds Waterlanders te stimuleren inkopen in Waterland te doen en anderzijds om een deel van de omzet van de huidige VVV bonnen in de kas van Waterlandse ondernemers te laten vloeien. Een provisie, die bij ondernemers wordt ingehouden, zorgt voor inkomsten voor de introductie en promotie van de bon. Na een introductieperiode en evaluatie zal de bon waarschijnlijk al komend voorjaar verder uitgerold worden naar verkooppunten in andere kernen van Waterland.

Over Stichting Promotie Waterland

Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen.


ovw_WFL.jpg


Lid worden?

U kunt zich aanmelden als nieuw lid van de Ondernemersvereniging Waterland door een mail te sturen naar bestuur@ovwaterland.nl. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het lidmaatschap.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018.

Bij Landwater Events

[klik hier voor het foto verslag]